در لیست بیمه توسط (109,450 امتیاز)
سلام

با تشکر از آقای احمدزاده از موسسه حقوقی بهار برای پاسخ به سوال قبلیم که پرسیده بودم آیا بن و حق مسکن مشمول کسر حق بیمه می شود و گفتند که مشمول می شود، سوالم این هست که در قرارداد کارمون بخشی رو داریم به نام "سایر مزایا" . آیا این بخش هم مشمول کسر حق بیمه میشود؟ ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

تمام مزایای نقدی که برای ترمیم مزد تحت هر عنوان اعم از فوق العاده شغل ، حق سرپرستی و ... به کارگر پرداخت می شود مزایای به تبع شغل تلقی شده و مشمول کسر حق بیمه است.