در سختی کار و مشاغل سخت توسط (130 امتیاز)
با سلام
من به دلیل تومور استئوم در سینوس دید یک چشم و سینوس پیشانی و پروانه را از دست دادم و برای از کار افتادگی اقدام و بعد از کمیسیون هیچ نتیجه ای نگرفتم

با توجه به اینکه شغل من اپراتور کوره ذوب شیشه هست و کروم و نیکل در کار من زیاد هست و در ایجاد تومور بی تاثیر نبوده و شرایط کاریم هم اینک بسیار سخت شده و با نداشتن یه چشم احتمال حادثه زیاد هست.

 گفتن که اعتراض بزنم آیا نتیجه ای دارد لطفا راهنمایی کنید

با سپاس
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

اعتراض به رای کمیسیون پزشکی بدوی حق شما است، از آن استفاده نمائید.کاش شماره ردیف و صفحه کتابچه کمیسیون مندرج در رای کمیسیون بدوی را می نوشتید.

به هر حال شما بایستی با ارائه مدارک به کمیسیون ناتوانی و مخاطرات شغل خود را اثبات نمائید.