در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
من تحت تكفل پدرم در بيمه خدمات درماني نيروهاي مسلح هستم

 در كميسيون پزشكي بيمه بهم از كارافتادگي تعلق گرفت،

 آيا امكانش هست بيمه تامين اجتماعي صندوق اعتباري هنر هم داشته باشم؟ بيمه خدمات درمانيم و حقوق بيمه عمر پدرم بهم تعلق ميگيره؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

البته بهتر بود می فرمودید در کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی یا نیروهای مسلح . البته چون حدس می زنم کمیسیون پزشکی نیروهای مسلح منظورتان بوده باشد باید خدمتتان بگویم که امکان چنین کاری ندارید . صندوق های مختلف مدتهاست با فاصله زمانی مناسبی از اطلاعات همدیگر با خبر می شوند و در نتیجه یکی از این دو حذف می گردد.

با تشکر