در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

 من در حین خدمت سربازی در ارتش دچار اسیب دیدگی شدم  رباط و دو مینسکم دچار پارگی و جراحی شد.

سوال اولم تا  سقف پرداخت دیه بیمه صبا و کوثر برای افسران وظیفه چقدر است؟

سوال دومم نزدیک به 8 ماهه عمل کردم و شش ماه خدمتم تمام شده و نمیتونم کار کنم و به زانوم فشار بیارم ایا راه دیگه ای هست بتونم حقم رو بگیرم چون این زانو دیگه زانو نمیشه  و سقف پرداخت خسارت بیمه خیلی پایین تر هست مثل اینکه و برای پرداخت بیمه خیلی اذیت میکنن.

و سوال اخرم وقتی کمسیون درصد تعیین میکنه بیمه های کوثر و صبا با چه فرمولی طبق اون درصد دیه چرداخت میکنه.
توسط (100 امتیاز)
یعنی هیچکس در این زمینه اطلاعات نداره؟؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

یگان نظامی (نیروهای مسلح ) موظف به جبران اسیب وارده به شماست.

به سقف پرداختی بیمه ها کاری نداشته باشید و به دادگاه ذی صلاح مراجعه کنید. مراحل را از این طریق پیگیری کنید.

شما را به پزشکی قانونی معرفی می کنند و رای پزشکی قانونی ملاک صدورررای نهایی است.

یگان نظامی هم موظف به پرداخت غرامت از کار افتادگی و نقص عضو شما است. اگر بیمه ای در این زمینه داشته باشد، بیمه گر موظف به جبران تا سقف تعهدات خود است و مابقی بر عهده ارگان نظامی خواهد بود.