در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

 بنده ازتاریخ 1/12/95 تا تاریخ 26/5/96 درمدرسه علمیه کار میکردم بیمه بنده توسط کارفرما ردنشده از ارسال آن امتناع می‌ورزد به اداره کار و سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کردم احضار داشتندحوزه علمیه جز بیمه وموارد خاصه ازصلاحیت رسیدگی ما خارج است شما وقت شکایت حوزه علمیه را فقط به خدا بکنین بس تکلیف ما اکه حق و حقوقمان پایمال شده چه باید کرد
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
فکر میکنم حوزه علمیه جزو نهادهای انقلابی یا موارد استخدامی خاص بوده و از شمول قانون کار خارج می باشد و از طریق اداره کار نمی توانید پیگیر مطالبات باشید.