در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام

می شه توضیح بدین تا چه زمانی باید بیمه عمر بصورت ماهانه پرداخت بشه ؟

مرسی
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

طراحی بیمه های عمر متناسب با سن،جنسیت،شغل،مجرد یا متاهل بودن،میزان درآمد و عواملی از این دست می باشد.

بحث بیمه های زندگی برای داشتن پوشش،پس انداز و داشتن آرامش خاطر می باشد که بهترین مدت آن ۳۰ سال هست.

در حال حاضر برای بازنشستگی،از ۱۵ سال به بالا آن را طراحی می کنیم.

و برای داشتن پوشش های مناسب تا ۳۰ سال هم آن را توصیه می کنیم بشرط اینکه سن شما از ۴۰ سال تجاوز نکرده باشد.

بجز این در بخش پس اندازی بیمه نامه،پرداخت حق بیمه شما بصورت سالانه،بهترین و موثر ترین بخش بیمه نامه شما می باشد،زیرا که در این حالت بیمه نامه دارای بالاترین و بیشترین مبلغ پس انداز می باشد.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان،میتونین با بنده تماسی داشته باشین.