در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (130 امتیاز)

بنده قصد ثبت شركت دارم با اين شرايط كه بنده در سمت مديرعامل و همسرم رئيس هيئت مديره (يا عضو) باشند و هر دو سهامدار هستيم.

 در حال حاضر بيمه من و همسرم بيمه اجباري است و از شركت هاي ديگري پرداخت مي شود.  آيا بعد از ثبت نهايي شركت هم مي توان همين روال را ادامه داد؟

يا حتما لازم است يا به صورت خويش فرما باشيم و يا به عنوان حقوق بگير داخل ليست شركت خودمات باشيم؟ قوانين بيمه در اين رابطه چگونه است

 مثلا اگر بازرس بيمه به شركت مراجعه كند، در رابطه با بيمه مديرعامل و اعضاي هيئت مديره سوال خواهد داشت يا اين كه صرفاً وضعيت بيمه اجباري كارمندان مدنظر بازرس بيمه قرار مي گيرد؟

 پيشاپيش از پاسخ شما ممنونم

1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)

بند 11 بخشنامه شماره 9 فنی و درآمد :

اعضاء هیأت مدیره کارگاههای دارای شخصیت حقوقی که حقوق دریافت می دارند در صورت تمایل به ارسال لیست و پرداخت حق بیمه می توانند با ارائه درخواست کتبی پس از بررسی اشتغال بکار در کارگاه ودریافت حقوق نسبت به درج نام خود در لیست کارگاه همانند سایر بیمه شدگان و با نرخ ۲۷ درصد اقدام نمایند.