در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (430 امتیاز)
سلام

در بسياري از سوال جواب دوستان در اين سايت ديدم كه گفته شده كه بهترين بيمه بيمه اجباري است و از نظر بازنشستگي و حقوق هم بهترين است.چرا بيمه اجباري از بيمه اختياري و مشاغل ازاد بهتر است؟چه تفاوت و شرايطي(مخصوصا در حقوق و بازنشستگي) دارد كه بهتر است؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

لزوما از نظر حقوق ممکن است بیشتر نباشد هر چند معمولا در صورت داشتن سابقه کامل ، بیشتر می شود . اما دلیل اصلی این است که معمولا مزایایی مانند غرامت دستمزد ایام بیماری ، ازکارافتادگی ناشی از حادثه و بیماری ، مقرری بیمه بیکاری ، مبلغ کمتر پرداختی توسط بیمه شده ، دریافت اروتز و پروتز و کمک هزینه های مختلف مانند ازدواج و کفن و دفن ، غرامت دستمزد ایام زایمان ، بازنشستگی با 42 سال سن برای خانم ها و 20 سال سابقه ، دفترچه درمان بدون فرانشیز و  ... که در بیمه های خویش فرما یا نیست و یا  ناقص است باعث می شود که بیمه اجباری را بهتر بدانیم . در ضمن بیمه اجباری معمولا سابقه کاری هم حساب می شود در حالیکه در بیمه های خویش فرما اینگونه نیست .

با تشکر