در بازنشستگی و مستمری توسط (270 امتیاز)
باسلام محبت کنید راهنمایی بفرمایید

 آیا قانون برنامه ششم توسعه ماده ۹۷ قطعی شده و لازم الاجرا میباشد و شعبات باید اجرا کنند یا باز استناد میکنند به سال قبل و محاسبه حقوق بازنسشتگی  اگر غیرمتعرف باشد پنج ساله محاسبه میشود و اگردلایلی بیاورند بطور مثال سیستم هنوز ارتقاع پیدان کرده یا بهانه های دیگر امکان دارد به مراجع قانونی مراجعه کرد و از این مراجعه نتیجه گرفت اگر راهکاری وجود دارد محبت کنید راهنمایی بفرمایید باسپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

به گمانم مقصود شما ماده 82 برنامه ششم توسعه است؛ گر چه هنوز سازمان تامین اجتماعی دستورالعمل اجرایی آن را به شعب خود اعلام ننموده است، اما لازم به یادآوری است که برنامه ششم توسعه پانزده روز پس از زمان انتشاردر روزنامه رسمی لازم الاجرا و لازم الاتباع است(ماده 2 قانون مدنی). و عدم رعایت آن مغایر قانون است. حق قانونی شماست که علیه هر کس به قانون تمکین ننمود و به قوانین منقضی شده و منسوخ استناد نمود، اقامه دعوی نمایید.