در دیه و بیمه خودرو توسط (430 امتیاز)
سلام

آيا تفاوتي بين بيمه بدنه شركت هاي مختلف بيمه اي وجود دارد؟ از نظر قيمت پرداختي براي بيمه نامه و صورت حساب يا ارائه خدمات و پرداخت خسارت در هنگام خريد بيمه بدنه به چه نكات مهمي بايد توجه كرد؟

شرايط بيمه بدنه براي خودرو صفر و كاركرده چه تفاوت هايي دارد؟

با تشكر
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
جواب سوال ۱
باتوجه به  درخواست شما  بیمه گذار   بیمه بدنه  ادر پوشش اصلی   یعنی  حادثه   سرقت کلی  صاعقه  انفجار و اتش سوزی میباشد
اما با توجه به راهنمایی  نماینده  میتونید از پوشش های اضافه  که کامل کننده بیمه میباشد استفاده کنید  مثل بکی از   پوشش اضافه  سرقت درجا   که  مهم میباشد   ودر زمانی مورد استفاده میباشد که  ماشین  شما  در پارکینگ یا در هرحای دیگر  پارک است   کامپیوتر  یا ضبط  یا ایربگ خودرو به سرقت میبرند  شما با خرید این پوشش اضافه از شرکت  خسارت خواهید گرفت  البته یکی از پوشش های اضافه بود .
جواب سوال ۲
 در خودرو صفر کیلومتر هنگام خرید بیمه نامه  تخفیف بیشتری تعلق میگیره  بابت صفر بودنش
اما بیمه بدنه هایی که  خود کارخانه جات  هنگام تحویل خودرو  ارائه میدهند  ۹۹% با پوشش اصلی  میباشد که من توصیه نمیکنم . چون بیمه نامه کامل نیست