در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
بهترین خدمات بیمه بدنه در کدام شرکت بیمه است ؟
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

شرکت بیمه ی ملت با داشتن مرکز خسارت سیار و مرکز خسارت در تمامی مراکز استان ها و شهرستانها و 10 مرکز خسارت در کلان شهر تهران می تواند گزینه مناسبی برای تهیه بیمه بدنه باشد.

همچنین بیمه ملت علاوه بر تخفیفات جاری صنعت بیمه تخفیفات ویژه زیر را نیز به بیمه گذاران بیمه ی بدنه خود ارائه می دهد.

1- ده درصد تخفیف استفاده از طرح راننده محور

2- پنج درصد تخفیف دارابودن معاینه فنی

3-پنجاه درصد تخفیف ویژه خودرو های با ارزش بالای 50 میلیون تومان