در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

 من مجرد هستم و از طریق پدرم که فوت شده اند بیمه نیروهای مسلح بودم.

به مدت 5 سال است به صورت حق التدریس در دانشگاه درس میدهم و دانشگاه مرا بیمه تامین اجتماعی کرده است و پس از آن دو سال است که مستمری ام قطع شده و دفترچه بیمه نیروهای مسلح هم نتوانستم بگیرم.

 آیا  میتوانم مثل قبل  دوباره از طریق نیروهای مسلح دفترچه بیمه دریافت کنم ؟ در ضمن من هنوز دفترچه تامین اجتماعی ام را هم نگرفته ام. آیا راهی وجود دارد دوباره بیمه نیروی مسلح شوم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

نه دیگر نمی توانید مگر اینکه ازکارافتاده باشید که بعید است . البته بهتر بودن سن تان و وضعیت تحصیلی تان را هم می نوشتید تا بهتر بتوان نظر داد ؟ باید بدانید که تا سن خاص و با شرایط خاصی می توانید تحت تکفل پدر مرحومتان باشید و این موضوع دائمی نیست . نداشتن دفترچه تامین اجتماعی اهمیتی ندارد مهم سابقه تامین اجتماعی و تحت پوشش آن قرار گرفتن است که سایر صندوق ها از آن مطلع می شوند .

با تشکر