در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید
بنده موتور سوار هستم گواهینامه هم ندارم بیمه هم تموم شده بود در اتوبان تهران کرج در یکی از اوایل خروجی ها ماشین بهم زده تو لاین کند رو بودم وماشین از سمت شاگردش بهم خورده پام شکسته تا 4ماه زمین گیر شدم.

 کسی که زده به دستور قاضی ماشینشو از پارگینگ در آورده بخاطره اینکه که من گواهینامه ندارم وداخل اتوبان بودم میگن تو مقصری میخواستم بدونم بهم دیه تعلق میگیرد؟ماشین تو کروکی مقصر است

متشکر از راهنمایی شما
1 پاسخ
توسط (540 امتیاز)
درود بر شما

بله دیه به شما تعلق می گیرد. اما شرکت های بیمه با زبان خوش دیه پرداخت نمی کنند

اگر مشکلی در روند دریافت دیه دارید با ما تماس بگیرید.ما با ارائه راهکارهای حقوقی حقوق شما را در کمترین زمان ممکن مطالبه می کنیم.

موفق باشید