در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در واحد پاسخگویی 121 شرکت توزیع مشغول به کار هستم و با توجه به سر کار داشتن با تلفن و بیسیم بطور مداوم من و دیگر همکاران مشکل شنوایی پیدا کرده ایم.

 با توجه به این که بیمه ما سخت و زیان اور نیست چگونه میتوانیم جهت درخواست قرارگرفتن در لیست مشاغل سخت و زیان اور اقدام کنیم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما باید بصورت اینترنتی در سایت مشاغل سخت وزیان آور ثبت نام نمایید اما باید توجه داشته باشید هر آنچه که در لیست بیمه ارسالی به شعبه عنوان شغل نوشته شده همان شغل رو هم در سایت بنویسید که بعدا به مشکل برخورد نکنید