در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
کار فرما تو سال ۹۲ پنجاه روز برام  کم حق بیمه رد کردن ولی فیش حقوم  درست دادن

 حالا غیبتم بالای ۳۶۵روز  رفته ۱۷ روز بیشتر میتوم این پنجاه روز بیارم رو بیمه کارم سخته زیان باره و۷۳۰۰ روزم تمام شده
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
امکان اقدام از طریق تکمیل فرم ادعای سابقه در تامین اجتماعی وجود دارد اما باید مدارک و مستندات لازم برای اخذ تأیید تأمین اجتماعی داشته باشید. ضمن اینکه کارفرما نیز باید این موضوع را تأیید کند.