در بیمه حوادث توسط (390 امتیاز)
سنگ آوردن کلیه یا تبدیل به کیست شدن سنگ کلیه، جزو پوششهای بیمه حوادث گنجانده میشود یا شده؟

یا در کدام بیمه میتوان جبران مقداری یا بیشتر از هزینه  معالجه اش را دریافت نمود(غیر از خدمات درمانی  و آتیه سازان که بیمار تحت پوشش است بفرمایید،مرسی)
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

داشتن سنگ کلیه و حل مشکل آن جزو خدمات درمان و بیمه های تکمیلی بوده و به هیچ عنوان شامل بیمه های حوادث نمی گردد.

بنابراین برای حل مشکل خود باید از دفترچه های بیمه پایه و یا بیمه تکمیلی کمک بگیرین.

در صورتیکه از بیمه سلامت و آتیه سازان هم اسفاده کرده باشین و سقف پرداخت خسارت تون پر شده باشه،باید مازاد آن را از جیب خود پرداخت نمایید.