در بیمه بیکاری توسط (310 امتیاز)

با سلام

بنده در شرکتی کار می کردم که بعد از 7 ماه از مورخه 96/5/1 بدلیل انتقال سهام شرکت توسط هیئت مدیره (فروش شرکت) به افراد جدید ،برای من ترک کار زدند و با من تسویه حساب کردند...

سوالم این هست که:

  1. آیا به من بیمه بیکاری تعلق می گیرد؟
  2. اگر میگیره چطور باید اقدام کنم؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
در صورتیکه بیکاری شما ناشی از اراده کارفرما و پایان مدت قرارداد بوده باشد شما مشمول بیمه بیکاری میشوید مشروط بر اینکه در آخرین کارگاه حداقل یکسال سابقه حق بیمه داشته باشید. شما 30 روز از تاریخ ترک کار مهلت دارید تا به اداره کار مراجعه و درخواست برقراری بیمه بیکاری ارائه کنید.