در مفاصا حساب بیمه توسط (5,180 امتیاز)

در قرارداد پیمانکاری هزينه‌هاي حمل و بيمه حمل توسط كارفرما پرداخت گرديده و فقط مسئوليت حمل مواد و مصالح خريداري شده به محل پروژه بر عهده پيمانكار بوده است، آيا حق بيمه‌ي از بابت حمل متحمل پيمانكار مي‌باشد ؟

مربوط به این سوال:

حق بيمه قراردادهاي‌ پيمانكاري که تا پایان آن انجام نشده برای مفاصا حساب چگونه است

1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
از نظر بیمه مهم نیست که هزینه حمل را چه کسی پرداخت کرده مهم اینست که وظیفه و مسئولیت حمل با چه کسی بوده است.

اگر با پیمانکار بوده است ضریب حق بیمه محاسبه خواهد شد