در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
تفاوت بیمه مسئولیت متصدیان حمل و نقل داخلی با قرارداد بیمه باربری داخلی چیست؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام در بیمه مسئولیت متصدیان حمل کلیه خسارت‌هایی که ناشی از مسئولیت بیمه‌گذار(خسارت‌های ناشی از وسیله حمل) باشد از قبیل آتش‌سوزی، تصادف، تصادم و واژگونی وسیله نقلیه، سرقت کلی محموله به همراه وسیله حمل و مواردی از این قبیل پوشش دارد، در حالی که بیمه  باربری داخلی کلیه خسارت‌های وارد به کالا را براساس شرایط و پوششهای قرارداد(نوع بیمه باربری) جبران می‌نماید. لازم به ذکر است در مواقعی که در بیمه باربری خسارت وارد به کالا ناشی از خطرات وسیله حمل باشد، بیمه‌گر می‌تواند براساس اصل جانشینی خسارت پرداختی را از شرکت متصدی حمل دریافت نماید. بیمه‌نامه باربری توسط صاحب کالا خریداری می‌شود و فاقد فرانشیز است ولی بیمه‌نامه مسئولیت متصدیان حمل و نقل داخلی توسط شرکت حمل کننده خریداری می‌شود.