در خرید بیمه سربازی توسط (430 امتیاز)
سلام.قصد خريد بيمه سربازي ام رو دارم.

16 ماه خدمت كردم. قبلش بيمه نبودم. 26 ساله هستم و بيش از 3 سال هم سابقه پرداخت اختياري بيمه تامين اجتماعي رو دارم.

اميد زيادي هم براي مشغول شدن و سر كار رفتن در سازمان و ارگاني دولتي رو دارم و براي اين كه عقب نمونم و زودتر بازنشسته بشم خودم رو بيمه كردم تا در اين سال ها سابقه اي جمع كنم.

براي خريد بيمه سربازي همه اطرافيان ميگن كه اينكارو نكنم و زماني كه جايي مشغول به كار بشم،اون سازمان مدت زمان سربازيم رو هم تو سابقم در نظر ميگيره بدون هزينه اي.نه من و نه اطرافيان اطلاعات كافي اي در اين زمينه نداريم متاسفانه.

براي مثال ايا كسي كه در بانك مشغول بكار ميشه و 30 سال قراره كار كنه،مدت زماني كه سربازي بوده كم ميشه از اين 30 سال بطور اتوماتيك و بدون پرداخت هزينه و كاري؟

شما چه كاري رو پيشنهاد مي كنين؟

با تشكر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

طبق قانون تامین اجتماعی باید مبلغ حق بیمه اش را پرداخت کنید . ارگانهای دیگر را نمی دانم ؟ نیروهای مسلح معمولا قبول می کنند .

با تشکر