در خرید بیمه سربازی توسط
با سلام با نامه رهبري به ستاد نيروهاي مصلح 4/3 دوره سربازي دوران جنگ براي سربازاني كه در جبهه بودند با در اختيارداشتن كارت ايثارگري و يا تائيد ارتش مدت سنوات محاسبه ميگردد . بنده براي 24 ماه دوره هزينه تامين اجتماعي رو پرداخت كردم . حال با توجه به موضوع مورد اشاره مدت زمان 4/3 زمان حضور درجبهه به شكل محاسبه ميگردد بايد هزينه اي پرداخت كنم يا رايگان . اصلا با احتساب 4/3 از 24 ماه   18 ماه به 24 ماه اضافه ميشود  مجموعآ 42 ماه . تشكر از پاسخگويي شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
فقط جانبازان  بیمه اجباری از پرداخت حق بیمه دوره حضور در جبهه معاف هستند.
در صورت استفاده از مزایای قانون  بازنشستگی در کارهای سخت و زیان آور، مدت حضور در جبهه به میزان ۱.۵ برابر محاسبه می گردد.