در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (430 امتیاز)
سلام.بنا به دلايلي قصد بازخريد بيمه عمر خودم رو دارم.بيمه البرز هستش و 3 سال و خورده اي پرداختش كردم.

روندش به چه صورت هستش بايد كجا برم و چه كاري انجام بدم؟

از همه مهم تر اين كه به چه نكاتي توجه داشته باشم كه ضرر و مشكلي پيش نياد؟

ممنونن از شما
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر بیمه نامه شما ۳سال و خورده ای ازش گذشته،بیشترین ضرر تون رو تابحال گذروندین.

از نظر عقلانی و دید حرفه ای یک فروشنده، ابطال و یا بازخرید چنین بیمه نامه ای،به صلاح شما نیست!!!

برای اینکه تقریبا بدونین چقدر از بابت پس اندازی(ارزش بازخرید بیمه نامه) به شما عودت میشه،لطفا به جدول ارزش بازخرید بیمه نامه تون رجوع کنین.

در هر سالی که رقم بازخرید تون به پرداختی حق بیمه تون نزدیک تر بود(با توجه به میزان سود مشارکت در منافع بیمه نامه)،میتونین نسبت به بازخرید آن اقدام نمایید.

اگر که مجبور به بازخرید آن نیستین،لطفا از بازخرید بیمه نامه تون منصرف بشین،در غیر اینصورت و اگه برای نیاز مالی میخواین اینکار را انجام بدین،میتونین با گرفتن وام از بیمه نامه تون،نسبت به برطرف کردن آن مشکل اقدام نمایید.

در صورت نیاز به دریافت مشاوره رایگان،تماسی با بنده داشته باشین.