در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام میخواستم بدونم اگر دوبیمه عمر 30 ساله داشته باشیم که یکی حق بیمه ثابت 30000 تومان تا پایان 30سال ودیگری 30000تومان افزایش 10% سالانه حق بیمه طی 30 سال آیا دریافتی پایان دوره یکی خواهد بود.(درصورت امکان با جداول بیمه های البرزوپاسارگاد توضیح یا ارسال نمایید.) باسپاس فراوان
2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام
تفاوتش در این است که هم درصد افزایش پوشش ها را ندارید و هم پول سود خوبی نمیکند و با تورم جلو نمیرد  لطفا برای دریافت جدول پاسارگاد و اطلاعات کامل به تلگرام بنده پیام دهید