در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
با سلام

من 12 سال از بیمه صندوق بازنشستگی آینده ساز (بانک پارسیان) بیمه ریختم و الان از بانک اومدم بیرون و می خوام برای شرکتی کار کنم که با تامین اجتماعی قرارداد داره.

سوالم اینه: می تونم اون سابقه رو بیارم تامین اجتماعی؟

شرایط و فرمهاش چیه؟

مهمترین سوال: مابه التفاوت صندوق ها چطور محاسبه میشه؟ (دوستی میگفت قبلا از تامین اجتماعی انتقال داده به آینده ساز و ازش پول گرفتن!) وقتی برعکس هست یعنی از آینده ساز به تامین اجتماعی باز باید پول بدیم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

سوال 1 - بله می توانید . باید به تامین اجتماعی مراجعه کرده و درخواست انتقال سوابق دهید .

سوال 2- بله احتمالا باید پول بدهید ! سابقه تان را به تعداد ماه در صندوق آینده ساز حساب کرده و آخرین حقوق در آن بانک و اولین حقوق در تامین اجتماعی هر کدام بیشتر باشد انتخاب شده و 18 درصد آن محاسبه می گردد (18 درصد ضربدر حقوق و دستمزد تمامی این ماهها) سپس کل این مبلغ از ذخیره ای که توسط صندوق آینده ساز به تامین اجتماعی داده می شود و طی مکاتبه ای درخواست می گردد کم می گردد که این مبلغ نهایی را شما باید بپردازید دوست من .

ماده 58 بخشنامه 15 انتقال سوابق در مورد صندوق آینده ساز است .

با تشکر