در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده اواخر سال 95 تصادف کردم و از کوپن بیمه استفاده کردم آیا امکان این است که با استفاده کردن از کوپن بیمه تخفیفات چند ساله را با پرداخت مبلغی برگردانم و اگر یکی از نمایندگی ها این کار را انجام می دهد آیا این امر قانونی است
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
فکر نمی کنم چنین چیزی امکان پذیر باشد. اگر مبلغ خسارت قابل توجه بوده و بیش از 600 700هزار تومان بوده، این کار به صرفه نیست. ولی اگر از شعبه سرپرستی شرکت بیمهگر سوال کنید بهتر است. شاید با یک الحاقیه این کار را انجام دهند.

برخی از نمایندگان این ادعا را دارند که می توانند تخفیفات را برگردانند اما به نظر تخلف میاد و مواظب سودجویان باشید.