در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده بعلت قطع انگشت و عمل جراحی پیوند به مدت ۶۰ روز استراحت پزشکی داشتم که به تایید پزشک معتمد بیمه رسید.

 بعد از این مدت پزشک جراح عنوان کردند که درمان نامبرده خاتمه یافته و از نظر ارتوپدی مرخص است ‌و به کمیسیون پزشکی برای تعیین درصد از کار افتادگی معرفی شدم که کمیسیون ۱۰ درصد تایید کرد. بعد از کمیسیون مجددا در ویزیت پزشک خودم یکماه دیگر به استراحت قبلی اضافه کردند که این بار هم در شورای پزشکی مدت یکماه با این عنوان که محل جراحی بهبود نیافته تایید شد.

سوال این است که بعد از کمیسیون امکان ادامه استراحت پزشکی تایید شده در شورای پزشکی وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله . تنها حالت استثنا این است که ازکارافتاده کلی شده باشید که چون مستمری تعلق می گیرد دیگر امکان تعلق مقرری ایام استراحت پزشکی را نخواهید داشت .

با تشکر