در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام
من 6 ماه توی یک شرکت کار کردم و الان 6 ماه مرخصی زایمان گرفتم،آیا بعد از تموم شدن این 6 ماه میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟

آیا بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره؟اگه نمیگره باید چیکار کنم ؟
3 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

باید حداقل 1 سال سابقه کار داشته باشید وگرنه معمولا تعلق نمی گیرد . ضمنا شما تا 2 سال بعد از زایمان می توانید در محل کارتان فعالیت کنید و نمی توانند شما را اخراج کنند مگر اینگه نخواهید که اگر خودتان نخواهید به کار ادامه دهیده موضوع غیر ارادی بودن بیکاری را که پیش نیاز دریافت مقرری بیمه بیکاری است را از دست می دهید .

با تشکر