در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام مدارک لازم برای استفاده از مرخصی استعلاجی که بیرون از شرکت دچار سانحه شدم چیست

 خارج از ساعات کاری شرکت تصادف کردم و از ناحی پا دچار سانحه شدم چه کارهایی برای مرخصی باید انجام بدم

با تشکر از شما عزیزان
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام

برای مرخصی استعلاجی اصلا وقوع حادثه در زمان کار یا غیر زمان کار اهمیتی ندارد ! شما باید از پزشک معالج تان برگه استراحت پزشکی مربوطه را دریافت کنید و سعی کنید قبل از شروع آن یا در اثنای آن به شعبه تامین اجتماعی مربوطه کرده و پس از تائید پزشک معتمد یا شورای پزشکی مربوط به شعبه (با توجه به تعداد روز) در پایان استراحت پزشکی مبلغ غرامت دستمزد ایام بیماری را از شعبه گرفته و البته این روزها جزء سابقه بیمه پردازی تان نیز محاسبه می شود .

با تشکر