در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
راننده تریلی که فاقد گواهینانه بوده مقصر شناخته شده و ماشینش به پارکینگ هدایت شده دارای بیمه شخص ثالث معتبر است و کروکی توسط افسر کارشناس کشیده شده.
حالا به چه طریقی میتوانم خسارت وارده به ماشینم را از راننده مقصر بگیرم؟ باید از طریق دادگاه اقدام کنیم یا باید مستقیم به بیمه مراجعه کنیم؟

 می گویند که در این شرایط بیمه هزینه را به زیان دیده میدهد. و بعد آن را از رانتده مقصر استرداد می کند!! چه تضمینی از بابت پرداخت خسارت ۱۰ میلیونی از راننده مقصر میخواهد؟ باید دادگاه حکم بدهد؟   ممنونم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
از آنجایی که راننده مسبب حادثه فاقد گواهینامه است، هر خسارتی که به شما پرداخت می شود از راننده بازیافت می شود.

شما نیاز به شکایت از طریق مراجع قانونی دارید. در ضمن ممکن است خسارت وارد به شما بیشتر از سقف تعهدات مالی بیمه شخص ثالث راننده مسبب حادثه باشد و بیمه حداکثر تا سقف تعهدات خود پرداخت می کند. و مابقی باید از خود راننده مطالبه شود.