در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

برادر بند در تصادف راننده مقصر اعلام شد و بیمه ماشین به نام کسی دیگر است و بیمه نامه در دست دارد و بیمه نامه آن 1395/4/24 تمدید شده آیا به راننده که خودش بوده دیه تعلق می گیرد طبق قانون جدید با تشکر؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
راننده مسبب حادثه پیش از تصویب قانون جدید هم تحت پوشش بیمه حوادث راننده بود. فقط برخی از شرایط و الزامات هست که در پرداخت خسارت با اشخاص ثالث فرق دارد. اگر توضیحات دقیق تر ارائه دهید راهنمایی بهتری دریافت خواهید کرد.