در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام وخسته نباشید
اگر کسی بیمه مسافرت نداشته باشد فقط بیمه تکمیلی داشته باشد خارج از کشور عمل پولیپ بینی انجام دهید آیا هزینه عمل می توانید از بیمه تکمیلی بگیرید ممنونم  می شوم راهنمایی  کنید با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه عمل خارج از ایران انجام بشه،باید ابتدا هزینه رو از جیب خودتون پرداخت بفرمایین.

سپس مدارک تون رو به تایید سفارت و یا کنسولگری ایران در آن کشور برسونین.

بعد از مراجعه به ایران اون مدارک رو به شرکت بیمه تون تحویل بدین و معادل تعرفه اون هزینه در ایران رو از شرکت بیمه تون غرامت دریافت کنین.