در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
مادر بنده دچار معلولیت شدید روانی می باشد و با توجه به اینکه از محل حقوق پدر مرحومم مستمری دریافت میکند آیا این مانعی برای تحت پوشش قرار گرفتن در سازمان بهزیستی می شود؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده:
✌ دلیلی ندارم (hossein2535 “جواب اشتباه هست، تامین اجتماعی نهاد حمایتی نیست، بیمه شده تامین اجتماعی می‌تواند در بهزیستی پرونده تشکیل دهد”)

با سلام

طبق یکی از بندها مستمری بهزیستی در اینگونه موارد تعلق نمی گیرد :

بند 4 شرایط تشکیل پرونده در بهزیستی : "عدم حمایت و تحت پوشش قرار داشتن در سایر نهادها و دستگاه های حمایتی"

با تشکر