در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
سلام.من جدیدا کارمند تامین اجتماعی شدم.واحد درامد.اما چون بلد نیستم با سیستم و برا درخواست مردم کاری کنم فعلا خیلی اذیت میشم..خواستم بدونم شما برا این دسته هم اموزش دارین ک زودتر راه بیوفتم  یا نه.ممنون
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

سلام.

سوال تون رو می تونید به صورت جدا جدا در همین سایت بیدبرگ مطرح کنید تا همکاران که مطلع هستند بتونن راهنمایی تون کنند.

برای طرح سوال بر روی گزینه طرح سوال در بالای صفحه کلیک کنید.