در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)

نام خداوند رحمان

ضمن عرض سلام و احترام خدمت دوستان بزرگوار كه اين صفحه را ايجاد كرده و پشتيباني مي‌نمايند .

باستحضار ميرساند ما يك قراردادي را با كارفرماي خود در غالب عمليات نصب و راه اندازي به ارزش 1.5 ميليار تومان انعقاد كرده‌ايم كه مهلت انجام آن دو مرتبه تمديد و الحاقيه داشته است ، اما در نهايت بنا به شرايطي در پايان مهلت دوم نيز موضوع عمليات قرارداد انجام نپذيرفته است كه نهايتاً با توافق طرفين (كارفرما و پيمانكار) پس از پايان مدت قرارداد در الحاقيه دوم ، مطابق با ماده 48 شرايط عمومي پيمان ، قرارداد مذكور با مبلغ ناخالص صورت وضعيت نهايي 520 ميليون تومان فسخ گرديد. و مقرر گرديد كه كليه عمليات انجام پذيرفته در بازه شروع پيمان و خاتمه پيمان ، تحويل قطعي گرديده و تسويه گردد .

لذا در حال اقدام جهت اخذ مفاصاحساب بيمه مي‌باشيم، حال در اين خصوص سوالاتي مطرح گرديده كه جهت راهنمايي تقديم حضور ميگردد :

1- با توجه به مبلغ اوليه قرارداد و اينكه كليه عمليات موضوع قرارداد تا پايان خاتمه پيمان انجام نپذيرفته ، مبناي محاسبه حق بيمه از سوي سازمان ، مبلغ اوليه پيمان مي باشد يا مبلغ ناخالص صورت وضعيت نهايي ؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

مطمئناً سوالات فوق بسيار بوده و  تخصصي مي‌باشند و زمان و انرژي بسياري را مي‌طلبند ، ولي از آنجا كه ممكن است سئوالات فوق سؤال بسياري از دوستان ديگر نيز باشد ، درخواست پاسخ آنها را داشته ، و از تمامي دوستان گرانقدر كه با بزرگواريشان مساعدت و همكاري مي‌نمايند كمال تشكر و قدرداني داشته و از آنها سپاسگزاري مي‌نمايم .

و من الله التوفيق

1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه کارفرما در ابتدای شروع قرارداد نسخه ای از قرارداد را به بیمه ارسال کرده باشد باید مجدد طی یک نامه جدید که مبلغ ناخالص کارکرد را مشخص نماید ودوم اینکه طبق صورت وضعیتهای انجام شده اقدام نمایید ودر قراردادهای نصب واجرا ضریب ۱۵محاسبه میشود اما خرید مصالح ومتریال بعهده کی بوده ودر خرید مواد ومصالح سازمان نباید بابت آن حق بیمه کسر نماید اما گاها این کار رو نمیکندکه خلاف قانون میباشد ودر مورد لیست کارکنان بله کسر میشود اگر پرداخت نشود باجریمه از شما دریافت میشود اگر هیچگونه اقدامی بابت تعیین ضریب ننمایید جریمه ای متحمل نمیشوید فقط مبلغ ده درصد نزد کارفرما میماند