در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
شرکت مسئولیت محدود 5 سال پیش ثبت کرده ام و دو سال مالیات پرداخت شده. برای هیچ کدام از اعضای دو نفره شرکت بیمه رد نکرده ایم. اکنون بعد از 5 سال که از ثبت شرکت می گذرد نیاز به سوابق بیمه برای مهاجرت دارم اما هیچ بیمه ای پرداخت نکرده ام . آیا راهی وجود دارد که بتوان دوسال هزینه بیمه را داد و به عنوان سابقه ارسال کرد ؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

اگر منظورتان سوابق بیمه اجباری آن هم در زمان گذشته است باید احراز سوابق شوید (از طرف اداره کار یا تامین اجتماعی) که بستگی به وضعیت فعالیت شرکت تان دارد . کمی سخت است و اگر محقق شود به همراه جرایم مربوطه خواهد بود .

با تشکر