در سوابق بیمه توسط (310 امتیاز)
سلام در حال حاضر می خوام از یک شرکت بیرون بیام و در شرکت دیگه ای مشغول بکار بشم،

سوالم اینه که :

چطور باید به شرکت جدید اعلام کنم که من سابقه کار دارم و اینکه بیمه تامین اجتماعی برای من رد شده،آیا نامه ای از تامین اجتماعی باید ببرم؟آیا نامه ای از محل کار قبلی باید ببرم؟اگر اینطور هست متن نامه چطور باید باشد؟ لطفا راهنمایی کنید،باتشکر
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط
توسط (310 امتیاز)
با تشکر فراوان از شما
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر منظورتان سابقه کار است که باید نامه ای از شرکت قبل ببرید . اگر منظورتان سابقه بیمه است که هم در سایت است و می توانید از آن پرینت بگیرید هم اینکه می توانید از شعبه تان سابقه بیمه تان را بگیرید. بهتر است دقیقا بفرمائید سابقه بیمه یا سابقه اشتغال را برای چه کاری می خواهید ؟

با تشکر