در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
باعرض سلام وتشکر بنده براساس انچه که کارفرما به اداره کار تحویل داده بنده 3سال و9ماه سابقه کاروپرداخت بیمه دارم گذشته از اختلاف 9ماهه دیگر .

حالا عزیز تامین اجتماعی 22ماه محاسبه نموده .من چطوری واز چه راهی اقدام کنم مطلوب تراست لطف راهنما ی نماید ممنون لطفا مناسب ترین
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
پس از صدور نهایی رای اداره کار نسبت به اعمال ماده 148 قانون کار اقدام و مابه التفاوت را تامین اجتماعی محاسبه و پس از اخذ وجه نسبت به احراز سوابق کسری برایتان اقدام خواهند نمود