در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
در قانون کار ، حق مأموریت روزانه نباید از چه چیزی کمتر باشد؟ از جمع دریافتی روزانه (مزد + مزایا) یا از مزد روزانه خالص منهای مزایا

توضیح کامل فرمایید ممنون میشم.

سپاس
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

فوق‌العاده ماموریت مبلغی است که در صورتی که کارگر از محل کارگاه اصلی ٥٠ کیلومتر دور شود و یا شب را در مقصد به سر برد، به او پرداخت می‌شود. این مبلغ معادل یک روز حقوق است. بنابراین کارگر به ازای هرروز ماموریت علاوه بر یک روز حقوق معمول، یک روز حقوق ثابت هم به‌عنوان حق ماموریت دریافت می‌کند که نباید از مزد مبنای روزانه کارگر کمتر باشد. حقوق ثابت شامل دستمزد پایه و مزایایی است که برحسب ماهیت شغل یا محیط کار و برای ترمیم مزد در ساعات عادی کار پرداخت می‌شود.

با تشکر