در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (390 امتیاز)
وقتی میخواهیم چندبیمه خریداری کنیم، بخاطر پایین آوردن ریسک ورشکستگی وسوخت شدن همگی وبقول معروف ازبین رفتن کل تخم مرغهای داخل یک سبد، بهتر نیست ، درچندیا دو،یاسه ،بیمه مختلف خریداری کنیم ؟

 تا اگر یکی بامشکل مواجه شد مابقی یا حداقل یکی جبران مابقی رابنماید؟

 بحاطر امنیت زیادسرمایه گذاری توکشورمون میگم.
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست گرامی این روشی که شما میفرمایید در سرمایه گذاری های دیگه در بازار یا بورس استفاده میشه که بهش سبد پورتفوی گفته میشه به اینصورت که شما در صنایع مختلف مثل پتروشیمی و کشاورزی یا خودرو سرمایه گذاری میکنی تا ریسکتون کاهش پیدا کنه ولی در بیمه پیشنهاد اینه که شما به سوابق و پشتوانه های شرکت بیمه و از از همه مهمتر پوشش ها و شرایط کلی بیمه نامه توجه کنید ولی داشتن بیمه عمر و تامین آتیه از چند شرکت هم فکر بدی نیست