در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام من 19 سال سابقه کار در یک شرکت را دارم و هنوز هم در حال کارم و از این 19 سال 15 سال دارای سختی کار بوده و مابقی خیر یعنی کارفرما با هر ترفندی بود سختی کار را حذف کرد ولی شغل من همون شغل قبلی است

و سوال دارم که ایا میتوانم پیش از موعد بازنشست بشم یا چون 20 سال کامل سختی کار ندارم نمیتوانم منظورم اینه که حالا که کار فرما سختی کار را از چند سال پیش توانسته از شرکت خود حذف کند ما اون 15 سالی که سابقه سختی کار داشتیم باطل میشه و پیش از موعد نمیتونیم باز نشست بشیم یا میتونیم و شرایط سنی میاد وسط یا نه

 من الان 40 سالمه خداوکیلی راهنماییم کنید چون همه میگن که دیگه باطل میشه چون بعد 15 سال کار سخت و زیان اور مابقی سابقم تو همون شرکت و همون شغل سختی کار ندارد و

یه سوال کوتاه که سربازیم راخریدم این جز سابقه حساب میشه یا اینکه نه حتما باید 30 سال سابقه داشته باشم و فقط 2 روز حقوق میدن یعنی 32 روز حقوق بازنشستگی  ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- باید 20 سال به صورت پیوسته یا 25 سال به صورت متناوب سابقه بیمه مشاغل سخت و زیان آور داشته باشید تا بازنشست شوید . در غیر اینصورت هر سال معادل یک سال و نیم حساب می شود به شرط اینکه کمیته مشاغل سخت و زیان آور سختی و زیان آور بودن کار را تائید کرده باشد و کارفرما نیز 4 درصد حق بیمه اضافی را پرداخت کرده باشد .

2- سربازی هم که خریده اید جزء سابقه تان حساب می شود اما نه لزوما جزء سابقه مشاغل سخت و زیان آور .

با تشکر