در قانون کار و قرارداد کار توسط (-1,060 امتیاز)
آیا اخراج کارگر در دوره کار آزمایشی بدون علت امکان پذیر است و در صورت شکایت کارگر آیا احتمال رای بازگشت به کار وجود دارد
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
بر اساس ماده 11 قاون کار در مدت قرارداد آزمایشی در صورتیكه قطع رابطه كار از طرف كارفرما باشد وی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره آزمایشی خواهد بود و چنانچه كارگر رابطه كار را قطع نماید كارگر فقط مستحق دریافت حقوق مدت انجام كار خواهد بود.