در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با توجه به اینکه از رای هیات  تشخیص مدت اعتراض گذشته باتوجه به اینکه زیر برگه رای ذکر شده بموجب این رای تا 3 ماه در دیوان قابل فرجام خواهی است برای اینکه کارفرما نتواند در دیوان اعتراض کند 3 ماه دیگر هم صبر کنم بعد پرونده را به اجرا بگذارم .
مدت فرجام خواهی در دیوان از زمان ابلاغ است یا از زمان به اجرا گذاشتن پرونده
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
طرفین از زمان ابلاغ سه ماه فرصت اعتراض دارند