در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام.بنده درحال حاضر بیمه حرف و مشاغل آزاد و شعبه شهرستان می باشم والان به مدت یکسال است که محل کارمن تهران است و میخواهد شرکت منو بیمه اجباری کند چجوری میشه وقتی شعبه من شیراز است پروندم به تهران انتقال دهم خواهشن کمکم کنید
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

وقتی قرار است بیمه اجباری شوید نیازی به پرداخت حق بیمه حرف و مشاغل آزاد نخواهید داشت . همکاران تامین اجتماعی شماره بیمه شما را پیدا کرده و براساس آن حق بیمه شما را می پذیرند . بعد از شروع دوران بیمه پردازی اجباری می توانید درخواست انتقال سابقه تان را دهید . کل سابقه تان نیز در هر زمان از طریق سایت سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است .

با تشکر