در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر.

 ببخشید من میخوام از شیراز بیمه قالیبافی تامین اجتماعی به شهر دیگه انتقال بدم چه ماهی از سال بهتره چون ما فیش 3 ماهه پرداخت میکنیم.

 میخوام تو حین انتقال و روال اداری زمان بیشتری داشته باشم و در حین روال اداری بیمه قطع نشه.

تو بیمه یکی به من میگه دوم آذر یکی میگه دوم دی یکی میگه دوم اسفند یکی میگه دوم اردیبهشت . انتقال بده.

  مثلا من دوم دی انتقال بدم در صورتی که فیش سه ماهه دی و بهمن و اسفند پرداخت کنم چه جوره؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما هر موقع که دوست داشته باشید میتوان انتقال داد دوم بهمن یا دوم یعنی اما شما بهتر است وقتی که فیش سه ماهه را پرداخت کردید درخواست انتقال رو انجام دهید تا این وقت سه ماهه را دادید به شعبه جدید مراجعه کنید ودرخواست بازرسی نمایید