در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

به مدت شش سال در شرکتی کار میکنم بدون قرار داد .

کارفرما قرار بوده مرا بیمه کند ولی بعد از گذشت چند سال متوجه شدم بیمه نیستم . هیچ مدرکی مبنی بر اینکه آنجا کار میکنم ندارم بجز استشهاد همکاران و محل .

  •  آیا با شکابت از کارفرما میتوانم به حقم برسم و اینکه نحوه محاسبه و پرداخت حق بیمه ام به چه شکل است؟
  •  آیا حق بیمه پرداخت نشده به خودم پرداخت میشود یا به شرکت بیمه؟ شما میتوانید در این راه کمکی کنید؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

در صورتی که همکاران و همسایه ها شهادت دهنی به احتمال قوی شما میتوانید کارفرما را محکوم کنید و تمام حق بیمه شما باید توسط کارفرما به تامین اجتماعی پرداخت گردد که بعد از این پروسه به سوابق شما اضافه خواهد شد