در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
بیمه بیکاری همسرم از کمسیون تایید نشد چون در تحقیقات اولیه از محلمون سوار بر ماشین وانت نیسان دیده شده وتوضیح اینکه نیسان متعلق به پدر شوهرم هست وما اصلا خودرویی از خودمون نداریم و چند بار بعنوان وسیله نقلیه شوهرم ازش استفاده کرده .

آخه انصافه تو این اوضاع بیکاری و بی پولی که چشممون رو دوختیم به این نم نمک مستمری بخاطر این بهانه پیش پا افتاده مستمری بهمون تعلق نگیره..

میخواستم ببینم آیا چنین قانونی هست استفاده از وانت نیسان دربیمه بیکاری قدغنه؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
مقرری بگیران بیمه بیکاری در صورت اشتغال، مقرری آنان قطع می گردد. اشتغال به هر صورت که باشد. اما اگر شخصی قبل از اخراج در کارگاه کسب و کاری داشته است که به بیمه شدن ارتباطی نداشته است می تواند مدعی دریافت مقرری باشد.
اگر امرار معاش ایشان از طریق وانت اثبات نشود، مقرری بیمه بیکاری قابل پرداخت است.