در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
احیانا چه متنی کاملترین متن برای طرح شکایت تصادفات شخص ثالث میباشد که تمام موارد وهزینها درآن ذکرشده باشدوبی کم وکاست باشد.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

هر پرونده روال و دادخواست مخصوص به خود را لازم دارد و شما بايد اول مشخص كنيد كه براي چي و از كي ميخوايين شكايت كنيد و در كل اگر شكايت حقوقي ميكنيد بهتراست اين شكايت از طرف يك شخص متخصص يا با مشاوره اون باشه چون حتي بيان خواسته در شكايت حقوقي بسيار مهم مي باشد