در دیه و بیمه خودرو توسط (390 امتیاز)
جدا از بیمه شخص ثالث،بیمه حادثه راننده نیز مکمل بیمه خودروها شد.

آیا آوردن کلمه حادثه راننده ،شرایط و بندهای بیمه حوادث انفرادی را هم پوشش  میدهد؟

یا عنوان بیمه مسوولیت که گاهی در این بیمه راننده عنوان میشود، شرایط بیمه مسوولیت را نیز پوشش میدهد؟

که فردی بتواند جدا از بیمه ثالث ، بابت سهل انگاری یا عدم احساس مسئولیت راننده در قبال سرنشینش،با علم برنداشتن گواهینامه ، و علم بر مسئول حفظ جان و سلامتی سرنشین بودن ،شکایتی مطرح و از آن بیمه خسارتی مجدد دریافت کند.

چون نام بیمه تفاوت دارد و شرایط پوشش شاید یکسان باشد.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خير كلمه حادثه منظور تمامي حوادث ناشي از وسايل تقليه مي باشز نه هر حادثه اي خارج از وسايل نقليه (بي ارتباط با وسايل نقليه) و همجنين در قانون قبلي (١٣٨٧)بحث مسوليت بود ولي در قانون جديد قانون بيشتر باز شده و كلا حوادث ناشي از وسايل نقليه رو كامل پوشش داده حتي اگر راننده از لحاظ كيفري مسوليت نداشته باشد (كه خيلي كم پيش مياد)

و اينكه بخواين بخاطر نداشتن گواهينامه از بيمه نامه شخص استقاده كنيد در حالتي كه خساراتي به كسي وارد نشده است منطقي نمي باشد و امكان پذير نيست