در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (110 امتیاز)

با عرض سلام،
باتشکر از راهنمایی های گذشته
برادر من در تاریخ 28/2/95 در حین ماموریت ماشین شرکت را چپ کرده و از ناحیه دست چپ دچار نقص عضو شده و ضمنا در این حادثه مقصر شناخته شد. بعد از طی دوره درمان در تاریخ 15/6/95پرونده برای تایید نهایی پرداخت خسارت به شعبه مرکزی بيمه ایران تبریز فرستاده شده اما تاکنون (95/10/9) هنوز جوابی دریافت نکردیم.

  1. آیا این روند طبیعی است؟ و اگر نه آیا ما می‌توانیم از بيمه شکایت کرده و مطالبه دیرکرد کنیم؟ چگونه و به کجا؟
  2. باتوجه قطع انگشت شصت و انگشت وسط و پیوند انگشت قطع شده اشاره به جای انگشت شصت که بدمنظر و بدون حرکت است (پوست و گوشت روی انگشت له شده گرافت شده) و درآوردن استخوانهای روی دست که عملا انگشتان باقی مانده را بدون کارایی کرده و دررفتگی شدید آرنج و پارگی پوست و گوشت و بیرون زدگی آرنج، آیا خسارت 40درصد تعیین شده از طرف بيمه منطقی است؟
  3. با توجه باینکه این حادثه در حین ماموریت رخداده و حادثه دیده بنام و بعنوان راننده بيمه شده، اما بيمه ادعا میکنه که بدلیل اینکه حادثه خارج از کارگاه رخداده، شما نمی توانید از بيمه مسوولیت استفاده کنید و مخارج درمان را مطالبه کنید، آیا این ادعا صحیح است؟

بابت طولانی شدن سوالاتم معذرت می خواهم بالاجبار توضیح دادم.

1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

در ابتدای امر برای ایشان از خداوند متعال شفا عاجل خواستارم  ،

در بیمه یک موردی بنام علت نزدیک حادثه داریم و طبق قانون باید بترتیب زیر خسارت پرداخت شود :

اگر در حین ماموریت باشد ، چون بیمه شخص ثالث خودش از انواع بیمه مسئولیت می باشد مقدم بر تمام بیمه نامه های دیگر ایشان می باشد . پس باید از طریق مراجع قانونی پرونده تشکیل شده و پس از نظر پزشکی قانونی و رای دادگاه تمامی هزینه ها اعم از هزینه پزشکی ( درصورتی که تاریخ شروع بیمه نامه ثالث از مورخ 1395/03/29 به بعد باشد ) و همچنین نقص عضو به ایشان پرداخت می گردد.

با آرزوی سلامتی برای ایشان.