در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
29 سالمه و حود سه سال سابقه بیمه دارم.شغلم هم جزو مشاغل سخت و زیان آور.به بیماری اعصاب و روان (افسردگی) دو قطبی بودن مبتلا هستم و حتی به این دلیل معاف پزشکی شدم . دچار مشکلات در زندگی شخصی و کاری شدم.

آیا من از کار افتاده محسوب میشم و با توجه به سابقم چقدر حقوق بهم میدن؟
3 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با توجه به اینکه بیماری شما ناشی از کار نمی باشد در صورت از کار افتادگی مستمری شما بر اساس سابقه بیمه محاسبه خواهد شد